NYBÖRJARUTBILDNINGAR 2020

VILL DU BÖRJA SPELA GOLF? DÅ HAR DU HITTAT RÄTT!

Jag heter William Monier och är Head Pro på Bråvikens Golfklubb. Du har hamnat på den här sida för att du är förmodligen intresserad av mina olika Nybörjarutbildningar. Vi har tre olika vägar för den nya golfaren att välja mellan och det är för att det ska kunna passa alla olika individers behov. Vi kommer i samtliga nybörjarutbildningar att lära dig olika slag som du behöver kunna för att ta ditt gröna kort under eller efter avslutad utbildning. Framförallt vill jag ge dig verktyg så du kan få till den där perfekta bollträffen för det är den träffen som gör att man aldrig vill sluta spela golf. Fram tills nu har jag lärt mer än 140 personer att spela golf under 2020!

Nedan kan du se en översikt på mina tre olika utbildningar och övergripande skillnader på de! Längre ner på sidan hittar du mer detaljerad beskrivning kring varje utbildning.

INTENSIV

Den här utbildningen är för dig som vill ha en nybörjarutbildning i ett mer komprimerat format. Vi kommer under dessa två tillfällen gå igenom grunder för att ge en bra bollträff, chippar, pitchar, bunkerslag, puttning och även lära känna klubben. Du går dessa två tillfällen och sedan är det dags att börja klara av onlinebaserad teori och spelprovet på banan.

Antal deltagare per grupp: Upp till 8 personer

Pris för endast utbildningen: 2999 kr

INTENSIV + Prova På Medlemskap för 2999 kr

NU INGÅR ÅR 2021 I MEDLEMSKAPET!!

(Medlemskapet gäller hela 2020 och ordinarie pris 4994 kr)

GOLFSKOLAN

Om du vill lära dig spela golf i grupp och gärna tar moment för moment i en takt alla klarar av då är detta utbildning för dig. I denna utbildning tränar du mer eller mindre en gång i veckan och har god tid att träna till nästa pass. Det är ett bra sätt att lära sig mycket om hur du blir en bra golfare. Du kan givetvis ta Grönt Kort under utbildningens gång så det är helt okej att efter några pass ha klarat teori och spelprov för att ta Grönt Kort. Då är det kanon att fortsätta träna och bli en bättre golfare!

Antal deltagare per grupp: Upp till 8 personer

Pris för endast utbildningen: 3999 kr

GOLFSKOLA + Prova På Medlemskap för 3999 kr

NU INGÅR ÅR 2021 I MEDLEMSKAPET!!

(Medlemskapet gäller hela 2020 och ordinarie pris 5994 kr)

INDIVIDUELL

Denna utbildning är för dig som vill ge din väg in i golfen de bästa förutsättningarna. Under dessa fem lektioner kommer du/ni att få genomgång av grundsving, chip & putt, pitchar & bunkerslag, spel och en sista lektion med repetion på ett moment du/ni önskar.

Antal deltagare per grupp: 1 till 2 deltagare

Pris för endast utbildningen: 5999 kr

INDIVIDUELL + Prova På Medlemskap för 5999 kr

NU INGÅR ÅR 2021 I MEDLEMSKAPET!!

(Medlemskapet gäller hela 2020 och ordinarie pris 7994 kr)

DATUM OCH TIDER

Just nu gör vi grupper utifrån de intresseanmälningar som kommer in! Gör en anmälan och berätta gärna under övrigt vilka dagar/tider som passar dig!

INTENSIV 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 och 17 är avslutade!

GOLFSKOLAN 1 & 2 – Avslutade

Nya GOLFSKOLAN startar i vinter 2020/2021

INDIVIDUELL: Du väljer tid och datum!

Antal som har valt denna utbildning under 2020 är: 8 nya golfare!

ANMÄL DIG HÄR!

För mer information läs vår integritetspolicy

VÄLKOMMEN TILL WM GOLF & BRÅVIKENS GOLFKLUBB!

WILLIAM MONIER

Head Pro & PGA Club Professional