GRÖNT KORT 2021

Vill du lära dig att spela golf? Då har du hittat rätt!

NU FÅR DU MEDLEMSKAP FÖR 2022 PÅ KÖPET!

Jag heter William Monier och är Head Pro på Bråvikens Golfklubb och driver tillsammans med min lillebror Wesley WM Golf. Hos oss på WM Golf har vi tre olika typer av utbildningar för dig som siktar på att ta Grönt Kort. Vi kommer i samtliga utbildningar lära dig de slag som vi anser att du behöver kunna för att ta ditt gröna kort under eller efter utbildningen är avslutad. Framförallt vill vi ge dig verktyg så du kan få till den där perfekta bollträffen för det är den träffen som gör att man aldrig vill sluta spela golf. Sedan 2020 har vi haft mer än 250 personer som har genomfört någon av våra nybörjarutbildningar!

INTENSIV & INTENSIV INNE

Den här utbildningen är för dig som vill ha en nybörjarutbildning i ett mer komprimerat format och i grupp. Vi kommer under dessa två tillfällen gå igenom grunder för att ge en bra bollträff, chippar, pitchar, bunkerslag, puttning och även lära känna klubben. Du går dessa två tillfällen och sedan är det dags att börja klara av onlinebaserad teori och spelprovet på banan.

INTENSIV INNE: Kommer tillbaka i höst 2021!

Pris för endast utbildningen: 2999 kr

ERBJUDANDE FÖR 2022!

INTENSIV + Prova På Medlemskap 2022 för 2999 kr per person

(Medlemskapet gäller NU ÄVEN hela 2022 och ordinarie pris 4994 kr)

INDIVIDUELL

Denna utbildning är för dig som vill ge din väg in i golfen de bästa förutsättningarna. Under dessa fem lektioner kommer du/ni att få genomgång av grundsving, chip & putt, pitchar & bunkerslag, spel och en sista lektion med repetion på ett moment du/ni önskar.

Pris för endast utbildningen: 5999 kr

ERBJUDANDE FÖR 2022!

INDIVIDUELL + Prova På Medlemskap 2022 för 5999 kr per person

(Medlemskapet gäller NU ÄVEN hela 2022 och ordinarie pris 4994 kr)

DATUM OCH TIDER

INTENSIV 14 – lediga platser

11 & 12 September kl 08:00 – 12:00

NYBÖRJARUTBILDNING INDIVIDUELL

Du väljer tid och datum! William kontaktar dig efter anmälan!

ANMÄL DIG HÄR!

Vi har ett riktigt bra startkit från OLYO (inkluderar Driver, FW5, Hybrid, 7-SW, Golfbag och Headcovers) som är riktigt förlåtande samt att du kan lämna tillbaka det och få lite pengar tillbaka när du vill byta upp dig! Allt detta för ENDAST 2999 kr extra om du köper en av våra Nybörjarutbildningar! Ordninarie pris Stålskaft 3499 kr & Grafitskaft 3899 kr.
    För mer information läs vår integritetspolicy

VÄLKOMMEN TILL WM GOLF & BRÅVIKENS GOLFKLUBB!

WILLIAM MONIER

Head Pro & PGA Club Professional