GRÖNT KORT 2022

Vill du börja spela golf? Då har du hittat rätt!

Vi heter William & Wesley Monier och är Golftränare på Bråvikens Golfklubb och driver WM Golf. Hos oss på WM Golf har vi två olika typer av utbildningar för dig som har målet att ta Grönt Kort. Vi kommer lära dig de slag som vi anser att du behöver kunna för att ta ditt gröna kort. Vårt mål är att dig de kunskaper du behöver för att få till den där perfekta bollträffen, träffen som gör att man aldrig vill sluta spela golf.

Nybörjarutbildning INTENSIV Inne & Ute

Den här utbildningen är för dig som vill ha en nybörjarutbildning i ett mer komprimerat format och i grupp. Vi kommer under dessa två tillfällen gå igenom grunder för att ge en bra bollträff, chippar, pitchar, bunkerslag, puttning och även lära känna klubben. Du går dessa två tillfällen och sedan är det dags att börja klara av onlinebaserad teori och spelprovet på banan.

Inkluderar: 2 x 4 timmar Nybörjarutbildning i en grupp om 8 eller 16 personer. Vi bistår med klubbor och bollar för de som behöver låna. Vi har dessutom otroligt bra startpaket från Olyo, TaylorMade och Cobra.

Nybörjarutbildning INTENSIV + Bråvikenmedlem 2022

2999 kr per person

Ordinarie pris 4994 kr

STARTPAKET

Perfekta för dig som behöver klubbor!

Boka genom att maila

Datum och tider för kommande utbildningar:

Intensiv Ute 4

14-15 maj kl 08-12

Anmälan till Intensiv Ute 4

Intensiv Ute 5

28-29 maj kl 08-12

Anmälan till Intensiv Ute 5

Intensiv Ute 6

4-5 juni kl 08-12

Anmälan till Intensiv Ute 6

Nybörjarutbildning INDIVIDUELL

Denna utbildning är för dig som vill ge din väg in i golfen de bästa förutsättningarna. Under dessa fem lektioner kommer du/ni att få genomgång av grundsving, chip & putt, pitchar & bunkerslag, spel och en sista lektion med repetion på ett moment du/ni önskar.

Inkluderar: 5 x 50 min Nybörjarutbildning i en grupp om 8 eller 16 personer. Vi bistår med klubbor och bollar för de som behöver låna. Vi har dessutom otroligt bra startpaket från Olyo, TaylorMade och Cobra.

INDIVIDUELL med WESLEY + Bråvikenmedlem 2022

4499 kr per person (Max 2 pers)

Du väljer tid och datum! Wesley kontaktar dig efter din bokning!

Boka din Individuella Nybörjarutbildning här!

Ordinarie pris 4995 kr

INDIVIDUELL med WILLIAM + Bråvikenmedlem 2022

5999 kr per person (Max 2 pers)

Du väljer tid och datum! William kontaktar dig efter din bokning!

Boka din Individuella Nybörjarutbildning här!

Ordinarie pris 6870 kr

VÄLKOMMEN!

Har du frågor får du gärna kontakta oss.

William Monier

PGA Head Professional