Att börja spela golf på Bråvikens GK är inte krångligt. Våra endagars kurser håller kvalité då de genomförs av vår PGA tränare. Vi introducerar golfen på ett pedagogiskt sätt och går igenom alla delar i spelet och har en uppföljning på 2 timmar där vi repeterar de viktiga momenten.
Den teoretiska delen gör du här innan kursen på nätet och är på så sätt förbered inför de praktiska delarna vi tar på kursdagen. Efter genomför teori på nätet och avslutad praktisk dag har ni hcp 54 och får börja spela på vår underbara bana. Ett tips är att träna på vår korthålsbana för att få en bra förståelse för spelet i lugn och ro. Möjlighet att låna klubbor vid behov på kursdagen finns.

Våra kurser håller vi under vintern i vår inomhus hall Hole In 1 som ligger i Mirum gallerian.

6 Timmar praktisk träning
2 timmars uppföljningsdag
Medlemskap där ni får spela hur mycket ni vill 2023

Vuxen – 2995kr kurs inkl medlemskap 2023