Här kan du läsa om våra Event och längre ned på sidan om Tematräning.

TAYLORMADE EVENT SÖNDAG 5 FEBRUARI KL 11:00

Bokning: Ni bokar in er här
Har ni frågor ring Jonas 0709-161311
Info: TaylorMades egna custom expert håller i er bokning tillsammans med vår tränare Jonas.
Erbjudande: Alla som beställer eller köper klubbor erhåller 10% rabatt. Våra förmånsmedlemmar kan utnyttja sina 20% om vi har klubborna i butiken.

TITLEIST EVENT MÅNDAG 6 FEBRUARI KL 14:30

Bokning: Ni bokar in er här
Eventet är på Hole-in-1 men i anmälan står det Bråvikens GK
Har ni frågor kontakta Jonas 0709-161311.
Info: Titleist egna custom expert hjälper dig för bästa upplevelse, tillsammans med vår tränare Jonas.
Erbjudande: Alla som beställer eller köper klubbor erhåller 10% och våra förmåns medlemmar kan utnyttja sina 20% om vi har klubborna på lager.

CALLAWAY EVENT ONSDAG 8 FEBRUARI KL 15:00

Plats: Hole-in-1, Mirum Gallerian på övre plan.
Info: Callaways egna custom expert hjälper dig för bästa upplevelse, tillsammans med vår tränare Jonas.
Erbjudande: Alla som beställer eller köper klubbor erhåller 10% och våra förmånsmedlemmar kan utnyttja sina 20% om vi har klubborna på lager.

Tematräning med Isabelle Rosberg

Om Isabelle:

Isabelle har spelat golf i över 35 år. Resan började med juniorträning på hemmaklubben och fortsatte via landslag och spel på College i USA till Europatouren och tävlingar runt om i världen. Under sin tid som golfproffs utbildade sig Isabelle till yogalärare och började även att föreläsa om mental träning, målbildsträning m.m. 20 år senare jobbar Isabelle fortsatt med inspiration och rörelseglädje tillsammans med både föreningar, individer och företag inom golf, yoga, funktionell träning och via föreläsningar och olika events.

Isabelle är en del av Bråvikens Golfakademi och kommer bidra med hennes erfarenheter från tävlingssammanhang, föreläsningar inom bl.a mental styrka, strategier på golfbanan och målbildsträning samt yoga och funktionell träning för golfare.

Du kommer ha möjlighet att träffa och ta del av Isabelles kunskaper under olika träningstillfällen, vid uppstart av säsongen, under föreläsningar, golfläger m.m. Håll utkik på vår hemsida.