Kommittéer

Junior & Elit

Peter Mildén

Damer

Anna Johansson-Ekqvist (ordförande), Harriet Philipson (vice ordf.) Eva Ivarsson (kassör), Marie Jonsson (sekreterare), Ann-Karoline Sundqvist, Cathrin Alexandersson, Eva Graffman Fredriksson, Karin Östberg, Liselotte Olsson, Monica Pettersson och Petra Karlqvist.

Stödpersoner:
Sussi Calås Jonsson (information), Pia Ödman (bana & faciliteter), Petra Henriksson (regelträffar), Anki Ekqvist (sociala medier), Kerstin Nilson (matchstege).

Lagledare seriespel:
Anki Ekqvist och Karin Turesson (serie 1). Pia Johnsson (serie 2). Harriet Philipson och Kerstin Nilson (Dam 50+).

Kontakt:

Marknad

Syftet med marknadskommittén 2022 är att hjälpa klubben och övriga kommittéer att få ut sitt budskap och marknadsföring till medlemmar och externa aktörer på ett bra sätt.

Medlemmar är:
Bertil Skärblom (ordförande), Jenny Wonisch, Jessica Ohlsson Ågren, Lena Polhammar, Bo Söderqvist och Fredrik Erikson (klubbchef). Detta är rörligt och kan ändras under året.

Kontakt: Bertil Skärblom,

Aktivitets- & medlem