Hole-in-1 – spela golf inomhus!

Öppettider:
Mån-fre 10-20
Lör-sön 10-18

Golfhallen är en spännande mötesplats där besökare har möjlighet att träna golf, prata golf och träffa golfvänner.
En mötesplats för golfutveckling där hälsa och välmående är i fokus. Slagmattor, puttinggreen, golfstudio och golfsimulator är en del av innehållet.

För att boka simulator eller om du har frågor ring 0709-161310 så hjälper vi till. Vår pro William Monier bokar du enklast här.
Simulatorn går även att boka via mingolf.se, då behöver du ha ett golf-id.

SIMULATORpris per timme oavsett antal spelare

Vardagar 299 kr
Helg 349 kr

Som medlem i Bråvikens Golfklubb har du alltid 10% rabatt i golfsimulatorn och på puttinggreenen. Det räcker med att en spelare är medlem för att erhålla rabatten.

RANGEBOLL – Betala med Swish, bollkort eller engångskod
Köp ett bollkort och du får rabatt på varje boll
Medlem: Köp för 1000kr och få 500kr på köpet
Icke medlem: Köp för 1000kr få 200 kr på köpet

PUTTNING – Max 8 spelare samtidigt på puttinggreen
Vardag/helg 50 kr för 30 minuter

BOKA HELA HALLEN
Det finns möjlighet att boka hela hallen eller delar av anläggningen för företagsevent, kompisgäng, födelsedagskalas m.m.
Ring 0709-161310 för mer information.

Golfhallen ligger i gamla Lindex-lokalen bredvid Rusta och KappAhl på plan 2.

VARMT VÄLKOMNA!

Norrkopings-magazinet-202012022