Allerums GK Allerums GK
Arninge GK Arninge GK
En bra bana med omväxlande karaktär, skog, park och seaside. En av Stockholms bättre banor enligt Golf Digest.
Eskilstuna GK Eskilstuna GK
En mycket trevlig park/skogsbana "mitt i Eskilstuna" som spelas i den härliga sörmländska naturen. Efter 9 hål väntar en mysig kiosk. Efter rundan kan ni äta något gott från den populära restaurangen.
Finspångs GK Finspångs GK
Gratis fredagar, 250 kr övriga vardagar

Bråvikens medlemmar spelar gratis på Fi GK på fredagar och Finspångs medlemmar spelar gratis på Bråviken alla tisdagar.
  • Senior: Gratis fredagar, 250 kr övriga vardagar
Gräppås GK Gräppås GK
18-hålsbanan är belägen i en naturskön miljö. Vacker skog och inslag av ek ger en fin inramning åt banan som har en spännande och varierad sträckning där den mest taktiske ofta slutar som vinnare!
Hagge GK Hagge GK
Hagge´s bana är en sparsamt kuperad park & skogsbana som med många hål löper vid stranden av sjön Haggen. Med sitt sjönära läge i ett stycke underbar dalanatur bjuder den på en oförglömlig upplevelse.
Jönåkers GK Jönåkers GK
Startar som en öppen landskapsbana och övergår sedan i karaktär till kuperad parkbana. En bana med tidigt öppnande i bra kvalitet.

Bråvikens medlemmar spelar gratis på Jönåker på torsdagar och Jönåkers medlemmar spelar gratis på Bråviken alla måndagar.
  • Senior: Gratis torsdagar, 300 kr övriga vardagar
Katrineholms GK Katrineholms GK
Efter flera års utvecklingsarbete med Robert Karlsson står Jättorps golfbana idag stark som en av Sveriges bästa banor. En utmanade layout, stor variation i banans landskap och riktigt fina greenområden. Välkommen att Spela Sörmlands Stolthet!
Kiladalens GK Kiladalens GK
Här välkomnar vi såväl gammal som ung, erfaren som oerfaren. Sågarbacksslingan är den lite enklare parkbanan. Kiladalsslingan är den tuffare slingan, ger även den bäste en utmaning. Tänk efter före är rådet.
  • Senior: 250 kr vardag, 280 kr helg
Lycke Golf & CC Lycke Golf & CC
NorrköpingSöderköpings GK NorrköpingSöderköpings GK
  • Senior: 280 kr helgfria vardagar
Norrmjöle GK Norrmjöle GK
Vår nordligaste kompisbana är Norrmjöle Golfklubb som ligger strax utanför Umeå. Den ligger i mycket vacker kustnära miljö och har en förhållandevis lång säsong. Det finns övernattningsmöjligheter på banan och en fantastisk restaurang.
  • Senior: 200 kr vardagar och 300 kr helger
Partille GK Partille GK
Banan är en omväxlande skogsbana med en mycket vacker layout. Intill klubbhuset finns en stor drivingrange och ett fint övningsområde med pitch, chip, bunker och puttningsmöjligheter.
Söderåsens GK Söderåsens GK
Söderåsens GK har under åren etablerat sig som en känd och respekterad golfklubb med en välskött bana. Klubben arrangerade Siab Open (senare NCC Open) på Challenge- och Telia Tour hela elva gånger.
  • Senior: 250 kr på vardagar och 300 kr på helgdagar
Tobo GK Tobo GK
Naturskön bana vid sjön Gissen.
Skogs/parkbana vid Fredensborgs Herrgård.
10 min från Astrid Lindgrens Värld.
Torshälla GK Torshälla GK
Torslanda GK Torslanda GK
Vadstena GK Vadstena GK
En omväxlande bana med början i ett anrikt kulturlandskap med månghundraåriga ekar. Du kommer bevittna vidunderlig utsikt mot Omberg och Tåkern samt ett fint skogslandskap.
Vreta Kloster Golfklubb Vreta Kloster Golfklubb
Vreta Kloster Golfklubb blev 2015 välförtjänt utsedd till bästa Östgöta klubb. Banan är omväxlande och i naturskön skogsmiljö.
Klubbarnas medlemmar kan för 500 kronor spela hela säsong 2017 från måndag till torsdag.
  • Senior: 500 kr för hela säsongen mån - tors
UppsalaGolf - Söderby Golf UppsalaGolf - Söderby Golf
  • Senior: 300 kr alla helgfria vardagar
Ystad GK Ystad GK
Du står inför en härlig utmaning på en bana i toppklass! Arkitekten bakom skapelsen är Thure Bruce och han har på ett magnifikt sätt låtit banan bli en naturupplevelse och en rejäl utmaning för såväl nybörjaren som elitspelaren.
Örebro GC & CC Örebro GC & CC
Örebro City Golf – 36 hål. Gustavsvik är en park/citybana med skiftande karaktär mellan första och sista nio. Första nio är mer kuperade och innehåller ett par skogshål med vacker utsikt över Örebro stad. Mosjö ligger ca 15 minuter söder om Örebro, endast ett par km från Marieberg Galleria. Banan har breda generösa fairways och greenerna brukar vara av absolut toppklass!
Östad GK Östad GK
En naturskön bana i utkanten av östgötaslätten.
Österåkers GK Österåkers GK
Här har tre Europatour tävlingar, Compaq Open för damer genomförts, Challenge Tour för herrar, Lag-SM, Junior-SM, Lag-EM för herrar och Match-SM för damer och herrar genomförts. Anläggningen har 45 hål i absoluta toppklass.