Är du intresserad av att börja spela golf?

Jag heter William Monier och är tränarassistent på Bråviken, Den Vänliga Golfklubben. Jag är 23 år och tävlar även som golfproffs och jag är även butikschef på WM golfshop, som du hittar ute på Bråviken. Under denna nybörjarutbildning kommer jag att ta dig runt en golfanläggning så du får en komplett förståelse av hur vår golfklubb ser ut. Jag kommer även lära dig golfsvingens grunder så du kan få till den där perfekta träffen som gör att du bara vill slå samma underbara slag om och om igen.

Du får även i denna utbildning en grundlig genomgång av alla delar som innefattar golfens närspel så som puttning, chippning, pitchar, bunkerslag och kanske lite andra knepiga lägen som kan komma att dyka upp. Vi kommer även tillsammans jobba teoretiskt på banan med regler och definitioner samt golfvett och säkerhet. Vi kommer även vara ute på banan och spela för att få en förståelse för de olika lägen och utmaningar som kan dyka upp under en runda. Efter utbildningen är avslutad kommer du få en inbjudan till en repetionslektion, som du kan vara med och påverka vad du vill ha hjälp med.

När börjar utbildningen?

Nybörjarutbildning 1 – 7-8 och 14-15 april (AVSLUTAD)

Nybörjarutbildning 2 – 26-27 april och 3-4 maj kl 17:00-20:00

Nybörjarutbildning 3 – 28-29 april och 5-6 maj kl 10:00-13:00

Fler utbildningar kommer att läggas upp.

Anmäl dig i formuläret längst ned!

Här kan du göra din anmälan!

För mer information läs vår integritetspolicy
Innehållet är inte tillgängligt.

Välkomna!

wm_golfshop