NYBÖRJARUTBILDNINGAR 2019

Jag heter William Monier och är Head Pro på Bråviken. Under denna nybörjarutbildning kommer jag att lära dig golfsvingens grunder så du kan få till den där perfekta träffen! Träffen som gör att man bara vill slå samma underbara slag om och om igen.

Nytt för 2019 är att vi kommer två nya typer av utbildningar för att täcka de flesta människors olika behov.

Totalt har 90 personer deltagit på mina olika Nybörjarutbildningar under 2019 och jag vill gärna lära fler att spela!!

Passa på att ta Grönt Kort med medlemskap så får du spela resten av året fritt och vara medlem hela 2020 för otroliga 2995 kr!

Nybörjarutbildning

I denna utbildning får du en grundlig genomgång av alla delar som innefattar golfens närspel så som puttning, chippning, pitchar, bunkerslag och kanske lite andra knepiga lägen som kan komma att dyka upp. Vi kommer även tillsammans jobba teoretiskt på banan med regler och definitioner samt golfvett och säkerhet. Vi kommer även vara ute på banan och spela för att få en förståelse för de olika lägen och utmaningar som kan dyka upp under en runda.

Pris: 2495 kr

Nybörjarutbildning + 1 års Prova På Medlemskap för 2995 kr (ord pris 4490 kr)

Nybörjarutbildning Intensiv

Denna utbildning är en 1-dagsutbildning men det är för dig som har förkunskaper eller har testa på golf tidigare.

Pris: 1995 kr

Nybörjarutbildning Intensiv + 1 års Prova På Medlemskap för 2995 kr (ord pris 3990 kr)

Nybörjarutbildning Individuell

Denna utbildning är för dig som har ett tufft schema och vill ha en utbildning som är formad efter dina behov. Vi kommer att ha 4 stycken 1,5 tim privatlektioner på tider du väljer.

Pris: 3495 kr

Nybörjarutbildning Individuell + 1 års Prova På Medlemskap för 3995 kr (ord pris 5490 kr)

DATUM OCH TIDER

Nybörjarutbildning Intensiv 7: 1 September