Har du rätt klubbor för dig?

Vår metod bygger på en kombination av mätmaskiner och ett tränat mänskligt öga. Resultatet blir skräddarsydda klubbor efter dina naturliga förutsättningar. I dina händer får du en alltigenom optimerad produkt med rätt klubbhuvud, lie, loft, skaft, skaftlängd, skaftstyvhet, grepp, greppstorlek m m. Det kanske viktigaste av allt är din SET UP hur många klubbor du ska ha i din bag och vilka typer av klubbor. I rekommendationer ingår även”game fitting” som hjälper dig till rätt utrustning i allt från bollar och putters – till bagar och vagnar.

BOKA ONLINE!

Från och med 2018 har vi ett onlinebokrningsystem för våra lektioner och custom fittings. Skriv in samma inloggning som du har på golf.se och boka din custom fitting nu.

Fler frågor?

WILLIAM MONIER