Bråviken Rumble 2019

Välkommen till Bråviken, Den Vänliga Golfklubben och 2019 års upplaga av Bråviken Rumble

Startavgiften är 250 kronor per person och är ni inte förmånsmedlemmar på Bråvikens Golfklubb är greenfeeavgiften i den här tävlingen 200 kronor.

Vi hoppas givetvis att ni som alla andra golfare skall spela på ett smart och snabbt sätt och följa golfen och tävlingens regler. Planera ert spel, har ni ingen möjlighet att få poäng på en boll, lägg inte onödig tid på att leta efter den. Gå i ett friskt och motionsbringande tempo och slå inte för många slag så går spelet bäst.

Tävlingsbestämmelser och regler:

Spelform:     Spelformen är ”Irish Rumble”, en modifierad form av bästboll. Ett lag består av fyra spelare. Poängräkning per hål enligt Poängbogey. Beroende på vilket hål som spelas så räknas olika antal resultat. Hål 1-6: Det bästa resultatet i laget räknas, per hål. Hål 7-12: De två bästa resultaten i laget räknas, per hål. Hål 13-17: De tre bästa resultaten i laget räknas, per hål. Hål 18: Alla resultat i laget räknas. Handicap: Spelare med hcp 37-54 får spelhandicap som 36,0. Man får tillgodose 100 % av sitt spelhandicap.

Betalning:     Betalning sker i receptionen/kansli under tävlingsdagen innan lagets starttid passerats.

Avanmälan: Avanmälan måste ske minst två veckor innan startdatum, annars debiteras alla i laget startavgiften på 250 kr. Vid sjukdom eller skada har laget möjlighet att byta in en ny spelare. Minst två spelare från laget i kvalet måste spela finalen, annars diskvalificeras laget.

Regler:         Tävlingen spelas enligt Regler för Golfspel i denna dags gällande form , Decisions on the Rules of Golf i denna dags gällande form, Spel –och tävlingshandboken i denna dags gällande form samt Bråvikens lokala regler 2019 och tävlingsbestämmelser 2019, dessa finns anslagna på Bråvikens Golfklubbs hemsida. I denna tävling får en spelare skaffa sig information om avstånd genom att använda en apparat som endast mäter avstånd.

Domare:       Domare är Simon Ahlberg, Förbundsdomare SGF. Domarens beslut är slutgiltigt