Välkommen som medlem i Bråvikens Golfklubb.

Vi hoppas att du kommer att trivas. Som ny kan det vara svårt att hitta och veta allt om sin nya klubb. Här försöker vi samla info som kan vara till hjälp för dig som ny medlem att bli mer ”hemtam”.

Tävla?

Gillar du att tävla? Under fliken ”Tävlingar” hittar årets aktuella tävlingsprogram.

Vi har även ett antal åldersserielag och elitlag. Intresserad av att delta? Kontakta aktuell lagledare för mer information.

D50 Harrieth Philipson och Kerstin Nilson
Damer serie 1 Monica Roxner
Damer serie 2 Eva Ivarsson och Anna Lena Öhlund
H40 Carl Claesson
H50 Ola Palmqvist
H60 Per-Eric Gustavsson
H70 Göran Forss och Thomas Björk
H75 Karl-Johan Johansson och Leif Bredenwall
H80 Ulf Jaenson och Ryde Fröberg
Elitlag Jan Monier

Träna?

Under vintern tränar Bråvikens medlemmar gratis på GA Center på onsdagar och torsdagar. Vi har även gratis puttning tisdag, onsdag och torsdag. Mer info och vägbeskrivning hittar du på GA Center.

På GA Center och ute på golfklubben hittar du våra PGA-pros Åsa och William Monier. Boka lektioner gör du enkelt på eller .

Junior

Under vintern tränar våra juniorer på GA Center. Vi träffas varje tisdag kl 17:00 och tränar sedan fram till kl 20:00. Intresserad? Hör av dig till William Monier så berättar han mer. William 0708-58 87 89.

Hungrig?

Vi har en bra restaurang som serverar både luncher och trerätters. Ska du ha kalas och vill både ha lokal och catering? Kontakta restaurangen för mer info 011-34 00 98 eller .