Varje månad framöver så kommer vi att utnämna någon eller några medlemmar som har gjort något värt att upplysa.

MÅNADENS BRÅVIKARE – JUNI

Klas och Karin kanske inte är klubbens bästa golfare och slår varken längst eller kortast.
Men K
las och Karin är alltid vänliga, både mot vår personal och mot andra medlemmar.
Nu har vi dessutom fått flera påpekande av både medlemmar och gäster att de spelat med två underbara medlemmar på vår klubb.
Efter d

en beskrivning som följde var det knappast någon överraskning när boknings schemat visade påfamiljen Wendahl.

Första månaden fick Marie Jonsson och Pia Ödman äran, sedan var Det Jonathan Zetterblom och nu Karin och Klas Wendahl.
Alla våra medlemmar är fantastiska men vissa sticker ut lite extra, vem vet nästa månad kanske det är din tur!
#Månadensbråvikare

MÅNADENS BRÅVIKARE – MAJ

Den titeln går givetvis till Jonathan Zetterblom som varit medlem sedan han var 11 år och spelat i våra junior-och elit-lag. Jonathan eller Jompa som han kallas på klubben är också en av de tyngre samarbetsparterna till vår klubb och en som alltid hjälper till när det behövs. Jonathan sitter som suppleant i vår klubbs styrelse sedan senaste årsmöte och även i klubbens fastighetskommitté.

Men den största anledningen är att Jompa kan verkligen spela golf, han är inte jämn, han är inte jätteduktig på att träna, han kanske inte är den första man tänker på när någon säger idrottsman. Men idag hände det något fantastiskt på vår samarbetspartner Olofsson Autos Mercedes tävling. Vad hände då, Jompa, sköt 71 slag på en singeltävling och vann tävlingen, vår spontana kommentar var ”Va kul, vad blev det brutto” svaret dröjde inte ”han gick 71 brutto och vann på 64 netto”.

Vi som känner Jompa väl, vet att detta betyder oerhört mycket och nu har Jonathan Zetterblom gått en riktig tävling under par, kan nog vara styrelserek

ord, kan vi tänka. STORT GRATTIS!

känner sig glädjefylld.

MÅNADENS BRÅVIKARE – APRIL

April är än inte över men det som Pia Ödman &Marie Jonson har gjort med ombyggnationen av omklädningsrummen är något som ingen kommer att slå! Ett stort lyft för alla medlemmar som driver till en betydligt trevligare miljö. Stort tack!