Information gällande ägare av spelrätt

Ägare av spelrätt skall vara Förmånsmedlem.

Önskar du byta medlemskapsform behöver du sälja din spelrätt.
Kontakta Klubbens kansli för mer information 011-34 00 91 eller .

Klubben vill senast den 30 november innevarande år få information om du önskar byta medlemskapsform.

Reglerna för spelrätter finns angivna i Klubbens stadgar och i Spelrättsreglerna.

Vill du läsa mer om våra stadgar och spelrättsregler loggar du in som medlem.

* Städavgift 450:- tillkommer

Samtliga medlemskap i Bråvikens Golfklubb gäller kalenderårsvis, från 1/1 – 31/12 aktuellt år.

Du som är förhindrad att spela golf genom t ex barnafödande, skada eller sjukdom kan önska att under en säsong få vara ”Aktiv tillfällig korthålsmedlem” om du är spelrättsinnehavare. Då får du säsongsvis din situation individuellt prövad av klubben utsedd grupp som ger dispens från din ordinarie årsavgift så att du kan bli ” Aktiv tillfälligt korthålsmedlem” under en säsong. Skulle din situation vara likadan nästa säsong får du ytterligare en gång ansöka om dispens och får då en ny individuell prövning.

Samtliga rabatter gäller på ordinarie greenfee.

Medlem som inte önskar vara medlem meddelar kansliet detta skriftligen via brev eller mail.