Bli medlem du också!

Vi förstår att du vill spela golf och att du gärna gör det hos oss. Därför vill vi underlätta för dig att bli medlem hos oss. Vi har ett antal medlemsformer där vi hoppas att du hittar en som passar dig och din livssituation.

Våra olika typer av medlemskap

Som medlemskap ordinarie är du fullvärdig medlem och har under veckans alla dagar tillgång till hela 27-hålsbanan, vår utmärkta 8-håls korthålsbana och alla fina träningsområden så som putting-greener, driving range och övningsfält med konstgräsgreener. Detta medlemskap ger dig också rätten att nyttja alla spelsamarbeten med våra kompisklubbar. Medlemsformen kräver spelrätt.

Som ”Prova på medlem” har du tillgång till hela 27-hålsbanan, vår utmärkta 8-håls korthålsbana och alla fina träningsområden så som putting-greener, driving range och övningsfält med konstgräsgreener. Detta medlemskap kräver som namnet antyder att du haft ett tidigare ”Prova på medlemskap” hos oss. För att kunna inneha detta medlemskap måste du ha en spelrätt, den köper du själv t ex på Blocket eller då det inte finns någon till salu där hos oss på Bråviken.

Som vardagsmedlem har du under vardagar tillgång till hela 27-hålsbanan, vår utmärkta 8-håls korthålsbana och alla fina träningsområden så som puttinggreener, driving range, och övningsfält med konstgräsgreener.

Vill du spela en helgdag betalar du rabatterad greenfee.

Som 9-hålsmedlem är du medlem och har under veckans alla dagar tillgång till dagens 9-hålsslinga, vår utmärkta 8-håls korthålsbana och alla fina träningsområden så som puttinggreener, driving range och övningsfält med konstgräsgreener. Du betalar rabatterad greenfee vid spel på dagens gällande 18-hålsslinga.

De som är boende i Norrköpingsområdet eller har tydlig anknytning till Norrköpingsområdet kan inneha denna typ av medlemskap.
Som korthålsmedlem är du medlem och har tillgång till vår utmärkta 8-hålskorthålsbana och alla fina träningsområden så som puttinggreener, driving range och övningsfält med konstgräsgreener. Du betalar rabatterad greenfee när du spelar på vår 27-hålsbana.

Som knattemedlem 0 – 12 år är du medlem och har tillgång till vår utmärkta 8-håls korthålsbana och alla fina träningsområden så som puttinggreener, driving range och övningsfält med konstgräsgreener. Om du har påbörjad nybörjarutbildning hos oss på Bråviken får du även spela på vår 27-hålsbana.(gäller till det kalenderår barnet fyller 13 år).

Som juniormedlem 13 – 17 år är du fullvärdig medlem och har under veckans alla dagar tillgång till hela 27-hålsbanan, vår utmärkta 8-håls korthålsbana och alla fina träningsområden så som puttinggreener, driving range och övningsfält med konstgräs-greener.

Som juniormedlem 18 – 21 år är du fullvärdig medlem och har under veckans alla dagar tillgång till hela 27-hålsbanan, vår utmärkta 8-håls korthålsbana och alla fina träningsområden så som puttinggreener, driving range och övningsfält med konstgräs-greener.

Som studerandemedlem är du fullvärdig medlem och har under veckans alla dagar tillgång till hela 27-hålsbanan, vår utmärkta 8-håls korthålsbana och alla fina träningsområden så som puttinggreener, driving range och övningsfält med konstgräsgreener.
Du skall vara heltidsstuderande och ha CSN-kort, prövning av varje fall sker individuellt.

Detta medlemskap är för de som bor utanför Norrköping, men vill ha tillgång till vår korthålsbana. Detta medlemskap ger dig samma möjligheter som ”korthål Norrköping”.

Mitt i livet medlemskapet ger dig ett fullvärdigt medlemskap och du har under veckans alla dagar tillgång till hela 27-hålsbanan, vår utmärkta 8-håls korthålsbana och alla fina träningsområden så som putting-greener, driving range och övningsfält med konstgräsgreener.