Bli medlem du också!

Vi förstår att du vill spela golf och att du gärna gör det hos oss. Därför vill vi underlätta för dig att bli medlem hos oss. Vi har ett antal medlemsformer där vi hoppas att du hittar en som passar dig och din livssituation.

Erbjudande inför säsongen 2019

Om du väljer att bli medlem hos oss säsongen 2019 och väljer att betala från den 1 september 2018 får du en underbar golfhöst hos oss på Bråviken Den Vänliga Golfklubben.

Har du inte varit medlem hos oss de senaste fem åren då kan välja vårt prova på medlemskap för 1995:-, du får spela obegränsat i höst och hela 2019 för att sedan välja vilket medlemskap som passar dig bäst.

Har du haft något av våra greenfeemedlemskap eller ett korthålsmedlemskap här hos oss på Bråviken då kan du också välja ett ”Prova på medlemskap” under ditt första ”riktiga” år här på Bråviken.

Alla våra medlemskapsformer kan du se nedan och har du frågor kan du skriva till oss på es.kg1537945308arb@o1537945308fni1537945308 eller försöka att nå oss på 011-34 00 91 där vi försöker att svara så gott vi kan.

Du är också välkommen att besöka oss när det passar dig.

Våra olika typer av medlemskap

Som medlemskap ordinarie är du fullvärdig medlem och har under veckans alla dagar tillgång till hela 27-hålsbanan, vår utmärkta 9-håls korthålsbana och alla fina träningsområden så som putting-greener, driving range och övningsfält med konstgräsgreener. Detta medlemskap ger dig också rätten att nyttja alla spelsamarbeten med våra kompisklubbar. Medlemsformen kräver spelrätt.

Som ”Prova på medlem” har du tillgång till hela 27-hålsbanan, vår utmärkta 9-håls korthålsbana och alla fina träningsområden så som putting-greener, driving range och övningsfält med konstgräsgreener. Detta medlemskap kräver som namnet antyder att du haft ett tidigare ”Prova på medlemskap” hos oss. För att kunna inneha detta medlemskap måste du ha en spelrätt, den köper du själv t ex på Blocket eller då det inte finns någon till salu där hos oss på Bråviken.

Som vardagsmedlem har du under vardagar tillgång till hela 27-hålsbanan, vår utmärkta 9-håls korthålsbana och alla fina träningsområden så som puttinggreener, driving range, och övningsfält med konstgräsgreener.

Vill du spela en helgdag betalar du rabatterad greenfee.

Som 9-hålsmedlem är du medlem och har under veckans alla dagar tillgång till dagens 9-hålsslinga, vår utmärkta 9-håls korthålsbana och alla fina träningsområden så som puttinggreener, driving range och övningsfält med konstgräsgreener. Du betalar rabatterad greenfee vid spel på dagens gällande 18-hålsslinga.

De som är boende i Norrköpingsområdet eller har tydlig anknytning till Norrköpingsområdet kan inneha denna typ av medlemskap.
Som korthålsmedlem är du medlem och har tillgång till vår utmärkta 9-hålskorthålsbana och alla fina träningsområden så som puttinggreener, driving range och övningsfält med konstgräsgreener. Du betalar rabatterad greenfee när du spelar på vår 27-hålsbana.

Som knattemedlem 0 – 12 år är du medlem och har tillgång till vår utmärkta 9-håls korthålsbana och alla fina träningsområden så som puttinggreener, driving range och övningsfält med konstgräsgreener. Om du har påbörjad nybörjarutbildning hos oss på Bråviken får du även spela på vår 27-hålsbana.(gäller till det kalenderår barnet fyller 13 år).

Som juniormedlem 13 – 17 år är du fullvärdig medlem och har under veckans alla dagar tillgång till hela 27-hålsbanan, vår utmärkta 9-håls korthålsbana och alla fina träningsområden så som puttinggreener, driving range och övningsfält med konstgräs-greener.

Som juniormedlem 18 – 21 år är du fullvärdig medlem och har under veckans alla dagar tillgång till hela 27-hålsbanan, vår utmärkta 9-håls korthålsbana och alla fina träningsområden så som puttinggreener, driving range och övningsfält med konstgräs-greener.

Som studerandemedlem är du fullvärdig medlem och har under veckans alla dagar tillgång till hela 27-hålsbanan, vår utmärkta 9-håls korthålsbana och alla fina träningsområden så som puttinggreener, driving range och övningsfält med konstgräsgreener.
Du skall vara heltidsstuderande och ha CSN-kort, prövning av varje fall sker individuellt.

Detta medlemskap är för de som bor utanför Norrköping, men vill ha tillgång till vår korthålsbana. Detta medlemskap ger dig samma möjligheter som ”korthål Norrköping”.

Som greenfeemedlem är du medlem hos oss och betalar greenfeeavgift för allt spel, du kan också spela greenfeespel på andra banaor och erhåller som alla andra medlemmar ett unikt golf-ID och du får även Svensk Golf hemskickad.
Mer om våra olika greenfeemedlemskap kan du läsa under fliken, klubben/medlemskap/golf345 där du också enkelt via hemsidan både kan ansluta dig till klubben och sedan följa betalningsanvisningarna för att få ditt medlemskap registrerat.