Alla Bråvikens tjejer/kvinnor/damer hälsas välkomna till

2020 års SÄSONGSAVSLUTNING- Tema ROSA!

11 oktober kl 13.00

Nu börjar säsongen gå mot sitt slut och det är dags för säsongsavslutning för alla golfande tjejer/kvinnor och damer på Bråvikens Golfklubb.

Även om vi har tid kvar för härlig höstgolf är det nu tid för oss att summera den gångna säsongen. Men innan vi gör det och planerar för vintern så tänkte vi bjuda in till Bråvikens Dam-Mästerskap på korthålsbanan.

Spelform:    16 hål. Singel, slaggolf i klass 1 & 2, inget hcp (fördelas 50/50 efter anmälda), klassindelningen meddelas innan start. Klass 3 (hcp 37-54) spelar poängbogey
Minst 5 anmälda/klass krävs för att klassen ska genomföras.

Start:            Samling 13.00. Kanonstart 13.20 på korthålsbanan.

Avgift:          180kr/person då ingår startavgift, soppa och bröd, kaffe och paj. Avgiften
swishas till 070-490 51 70 (Eva Ivarsson) ange Avslutning och golf id eller betalas kontant när ni kommer. 20kr/deltagare skänker vi till Rosa bandet.

Anmälan:    Anmälan till både tävling och säsongsavslutning gör ni till Golfhuset via telefon 011-34 00 91 eller på mail . Meddela om ni har någon allergi .

Hjärtligt Välkomna!/Damkommittén

Program:    Bråvikens Dam Mästerskap Korthålsbanan 2020

Middag, kaffe & paj Golf restaurangen Manheim
Information från Damkommittén
Prisutdelningar, Korthålsmästerskap
Lotteri (20 kr/st & fina priser), ta med kontanter!
Övriga frågor och funderingar

Vi vill också gärna höra Dina åsikter och förslag om vad vi kan göra för att nästa säsong
ska bli ännu bättre. Kom och påverka nästa säsong!

Alla Bråvikens tjejer/kvinnor/damer hälsas välkomna till säsongen 2020

På grund av Corona-viruset kan vi i nuläget inte säga när våra aktiviteter kommer igång för fullt. Ha en skön vår trots virus, ta hand om er och varandra och håll er friska!

Måndagsgolf för alla tjejer!
Nu i Covid 19-tider så är golfen ett bra sätt att träffas på och samtidigt få en härlig runda. Därför vill vi tipsa om vår Måndagsgolf för alla tjejer/kvinnor/damer då vi spelar 9 hål tillsammans!

Tanken är att ge möjlighet för alla som vill spela. Både dig som inte kommit så långt med din golf, dig som är ny i klubben och alla ni andra som vill vara med och bidra till gemenskap och kunskap!

Samling 17.15 vid första tee på dagens 9-hålsslinga. Första bollen går ut 17.30. Kom ihåg att ta med golf-ident och registera den innan rundan!

Speldagar:

18/5, 25/5, 8/6, 15/6, 10/8, 17/8, 24/8, 31/8, 7/9.
Anmäl dig senast kl 15.00 dagen innan med namn och golf-id till Harriet: , 0737-41 42 38

Välkommen!