Då var årets seriespel avklarat för alla svenska golfklubbars elitlag.
Vi har ett mycket ungt gäng och de har varit rejält framgångsrika och visat hur både lagidrott i ett individuellt spel och kamratskap kan utvecklas.
Vår var följande:
Caddies: Simon Stenquist, Samuel Falk, Peter Eriksson och Pontus ”Pompe”Eriksson.
Spelare: Axel Kagevik, Markus Eriksson, Michael Strand, William Monier, Wesley Monier och Douglas Tönnesen och
Coach: Jan Monier

Vi slutade på en fin andra plats med ett resultat på lika med banans par 576. De scorer som räknades var foursome Wille och Wesley 72, Bästboll Dogge och Wesley 66, Wille och Macke 64, Foursome nr 2 Wesley och Dogge 74, Wille och Axel 73. Singlar Wille 72, Wesley 79, Dogge 76. Övriga resultat räknades inte.

Det som är allra bäst är att laget är väldigt ungt och att sammanhållningen bland dessa unga golfare under deras tränare Wille Monier blir bättre för varje dag.
Hela vårt elitteam är också med i utvecklingen av våra golfkulcoolingar från 0 – 12 år och en av dessa golfcoolingar Pompe Eriksson 11 år är redan en mycket viktig del av vårt team och har fungerat som caddie åt Wille hela helgen.
Stort tack till alla i vårt underbara gäng.