Våra samarbetsklubbar 2018

I våra samarbeten med andra klubbar gäller överenskommelsen de medlemskategorier som innehar spelrätt samt juniorer, för juniorer gäller max 5 gånger per klubb varje säsong

Allerums GK

Allerum Golfklubb är en mycket trivsam golfklubb med en 18-hålsbana och en separat 9-håls Pay & Play-bana strax utanför Helsingborg.

Arninge GK

En bra bana med omväxlande karaktär, skog, park och seaside. En av Stockholms bättre banor enligt Golf Digest.

Eskilstuna GK

En mycket trevlig park/skogsbana "mitt i Eskilstuna" som spelas i den härliga sörmländska naturen. Efter 9 hål väntar en mysig kiosk.

Finspångs GK

Finspångs golfklubb erbjuder en golfbana med 27 hål av olika karaktär i en trivsam miljö. Bråvikens och Finspångs medlemmar, som innehar spelrätt och alla juniorer, spelar utan avgift på tisdagar och

Junior: Fritt alla dagar

Senior: Fritt tis och fre samt vid tävlingar

Övriga vardagar: 250 kr

Hagge GK

Hagge´s bana är en sparsamt kuperad park & skogsbana som med många hål löper vid stranden av sjön Haggen. Med sitt sjönära läge i ett stycke underbar dalanatur bjuder den på en oförglömlig upplevelse.

Senior: 300 kr vardagar mån-tors, fritt alla fredagar

Jönåkers GK

Startar som en öppen landskapsbana och övergår sedan i karaktär till kuperad parkbana. En bana med tidigt öppnande i bra kvalitet.
Klubbarnas medlemmar spelar fritt på både måndagar och torsdagar.

Senior: Fritt mån och tors samt vid tävlingar, 300 kr övriga vardagar

Katrineholms GK

Efter flera års utvecklingsarbete med Robert Karlsson står Jättorps golfbana idag stark som en av Sveriges bästa banor. En utmanade layout, stor variation i banans landskap och fina greenområden.

Kiladalens GK

Här välkomnar vi såväl gammal som ung, erfaren som oerfaren. Sågarbacksslingan är den lite enklare parkbanan. Kiladalsslingan är den tuffare slingan, ger även den bäste en utmaning.

Senior: 250 kr vardag, 280 kr helg

Lycke Golf & CC

Läget vid havet och den vackra naturen kring Tofta Herrgård har tillåtit oss att skapa en golfbana utöver det vanliga. En bana som håller en högre finish än vanligt för de flesta svenska banor.

Lydinge Resort

Skånska Lydinge vid Helsingborg presenterar oförglömligt fina greener och ger ett väldigt gemytligt helhetsintryck. Sträckningen är en härlig utmaning för hög som låghandikapparen.

Senior: 300:- alla dagar

Norrköping / Söderköpings GK

Två klubbar har blivit en men är fortfarande två golfbanor i närheten av Norrköping.

Senior: 280 kr helgfria vardagar

Norrmjöle GK

Vår nordligaste kompisbana är Norrmjöle Golfklubb som ligger strax utanför Umeå. Den ligger i mycket vacker kustnära miljö och har en förhållandevis lång säsong. Det finns övernattningsmöjligheter.

Senior: 200 kr vardagar och 300 kr helger

Söderåsens GK

Söderåsens GK har under åren etablerat sig som en känd och respekterad golfklubb med en välskött bana.

Tobo GK

Naturskön bana vid sjön Gissen.
Skogs/parkbana vid Fredensborgs Herrgård.
10 min från Astrid Lindgrens Värld.

Torshälla GK

Torshälla Gk är en komplett familjeanläggning. Vi erbjuder både goda möjligheter för spel på banan men även för träning på våra övningsområden.

Torslanda GK

Mitt i Torslanda i anslutning till Västerhavet ligger vår 18-hålsbana - 20 min från centrala Göteborg. Golfbanan ligger på Hisingens sydvästra sida alldeles vid havet.

Vadstena GK

En omväxlande bana med början i ett anrikt kulturlandskap med månghundraåriga ekar. Du kommer bevittna vidunderlig utsikt mot Omberg och Tåkern samt ett fint skogslandskap.

Vreta Kloster Golfklubb

Vreta Kloster Golfklubb blev 2015 välförtjänt utsedd till bästa Östgöta klubb. Banan är omväxlande och i naturskön skogsmiljö.
Klubbarnas medlemmar kan för 500 kronor spela hela säsong 2017.

Senior: 500 kr för hela säsongen mån - tors

UppsalaGolf - Söderby Golf

Utmanande mästerskapsbana och trivsam familjebana på samma anläggning. Mitt i natursköna Uppsala Näs-dalen finner du Söderbys banor.

Örebro GC & CC

Örebro City Golf – 36 hål. Gustavsvik är en park/citybana med skiftande karaktär mellan första och sista nio. Första nio är mer kuperade och innehåller ett par skogshål med vacker utsikt över Örebro.

Östad GK

En naturskön bana i utkanten av östgötaslätten.

Österåkers GK

Här har tre Europatour tävlingar, Compaq Open för damer genomförts, Challenge Tour för herrar, Lag-SM, Junior-SM, Lag-EM för herrar och Match-SM för damer och herrar genomförts.