Greenfee 2018 18 hål
(tryck här för att se avgifterna)

Pris greenfee för medlemskategorier (om inte billigare erhålls enligt ovanstående):

Gäst till medlem 350:- alla dagar
Vardagsmedlemskap 350:- helger
Korthålsmedlem 380:- alla dagar
9-hålsmedlem 350:- alla dagar
Golfhäftet 240:- vardagar
Juniorer 200:- alla dagar

Greenfee 2018 9 hål
(tryck här för att se avgifterna)

Vardagsmedlemskap 175:- helger
Korthålsmedlem 190:- alla dagar
Juniorer 100:- alla dagar

KORTHÅLSBANAN 100:- (oberoende av dag och kategori)

FOOTGOLF 100:- (oberoende av dag och kategori)

Tävlingsgreenfee 280 kronor alla dagar. Gäller tävlingar anordnade av tävlingskommittén.

AVBOKNING
Avbokning av grupper över 12 spelare måste ske minst 21 dagar innan speldag, annars debiteras alla spelare i gruppen full greenfee.

GOLFHÄFTET
Våra gäster som har ”Golfhäftet” betalar halv ordinarie greenfee, dvs 240:-, alla helgfria vardagar. Ordinarie greenfee är 480:- alla dagar.

För greenfeegäster fordras officiellt handicap alla dagar. Gäster med hcp 37-54 måste spela i en boll där minst en har officiellt handicap.

På 9-hålsslingan och innan eller efter bokad tid på 18-hålsslingan är handicapkravet 54.

Högst 2 personer med hcp 37-54 i varje boll.

Vi uppmuntrar ett snabbt och trivsamt spel på banan oavsett handicap!