Greenfee 2020 18 hål

Greenfeematris 2020

Ordinarie dagsgreenfee 560:-

Pris greenfee för olika medlemskategorier (om inte billigare erhålls enligt ovanstående):

Gäst till medlem 400:- alla dagar
Vardagsmedlemskap 400:- helger
Korthålsmedlem 460:- alla dagar
9-hålsmedlem 400:- alla dagar
Golfhäftet 280:- vardagar
Juniorer 280:- alla dagar

Greenfee 2020 9 hål

Ordinarie dagsgreenfee 9 håls slingan 300:-

Pris greenfee för medlemskategorier (om inte billigare erhålls enligt ovanstående):

Vardagsmedlemskap 200:- helger
Korthålsmedlem 230:- alla dagar
Juniorer 140:- alla dagar

KORTHÅLSBANAN 100:- (oberoende av dag och kategori)

FOOTGOLF 100:- (oberoende av dag och kategori)

Tävlingsgreenfee 350 kronor alla dagar. Gäller tävlingar anordnade av tävlingskommittén.

AVBOKNING
Avbokning av grupper över 12 spelare måste ske minst 21 dagar innan speldag, annars debiteras alla spelare i gruppen full greenfee.

GOLFHÄFTET
Våra gäster som har ”Golfhäftet” betalar halv ordinarie greenfee, dvs 280:-, alla helgfria vardagar. Ordinarie greenfee är 560:- alla dagar.

För greenfeegäster fordras officiellt handicap alla dagar. Gäster med hcp 37-54 måste spela i en boll där minst en har officiellt handicap.

På 9-hålsslingan och innan eller efter bokad tid på 18-hålsslingan är handicapkravet 54.

Högst 2 personer med hcp 37-54 i varje boll.

Vi har nu en bana som ofta är fullbokad, men ändå är det en del av både medlemmar och gäster som inte kommer till sina bokade tider.

För att få ordning på detta har klubben nu beslutat att skicka en ”No Show avgift” på 300 kronor till de som utan att avboka uteblir från sina bokade tider.

Pengar som kommer in från de som uteblir kommer klubben att skänka till Barncancerfonden.

Vi uppmuntrar ett snabbt och trivsamt spel på banan oavsett handicap!