Avst.

Pionjärer inom Custom fitting

Vi var en av pionjärerna i landet med custom fitting av järnklubbor… och absolut först vad gäller drivers!

Vår metod bygger på en kombination av mätmaskiner och ett tränat mänskligt öga. Resultatet blir skräddarsydda klubbor efter dina naturliga förutsättningar – en alltigenom optimerad produkt med rätt lie, loft, skaftlängd och hårdhet. I rekommendationer ingår även”game fitting” som hjälper dig till rätt utrustning i allt från bollar och putters – till bagar och vagnar.

Vi kommer inom kort att ha vår nya svingstudio färdigställd. Då kommer vi att kunna ge dig ännu bättre lektioner med möjlighet att använda alla våra olika hjälpmedel. När svingstudion är färdig kommer du att få en inbjudan i utskick från oss och klubben.

Vi har det mest moderna mät– och analysinstrument

Välkommen att boka tid!
Ring: 011-34 00 91