Avst.

Sveriges största butik på TaylorMade som specialiserar sig på Custom Fitting och Lektionsverksamhet!


En golfbutik som specialiserar sig på Custom fitting och golflektioner samt nybörjarkurser. Custom fitting är otroligt viktigt för oss, när vi vill ha nöjda kunder. Huvudanledningen till att vi gör custom fitting är för vi vill förändra golfarens spel och göra Golfen roligare, lättare, längre, rakare, snyggare vilket är några av fördelarna med att köpa nya klubbor som är anpassade till just Dig!

I vårt Custom Fitting Center på Bråvikens Golfklubb kan vi med sammanlagt över 50 års erfarenhet av Custom fitting och våra yrken som Golf Professionals ge så mycket mer än bara nya klubbor. Vi vill förändra din golf! Vi tycker det är väldigt viktigt med att vara utbildade och ha tränade ögon som gör att vi kan se hur mycket förändringar som krävs med bara blotta ögat och till vår hjälp och för att kunden ska få bättre förståelse för förändringen så har vi många tekniska hjälpmedel så som BodiTrak, FlightScope, SwingView Pro, FocusBand, Höghastighetskameror, Lie och Loft maskin, Skaftfrekvensmätare, Svingviktsmätare. Vi anser inte att dessa hjälpmedel är alls lika viktiga som att kunna se just Din unika bollflykt och kunna se hur olika loft, lie, skaft, klubbhuvuden, vikter m m påverkar din bollflykt och Du kan själv se och känna skillnaden. Det kan vara rent av en magisk upplevelse!

Välkommen in till Bråviken, WM Golfshop och vårt Custom Fitting Center på rangen. Se gärna videon där OS-Guldmedaljören Justin Rose berättar om hur viktigt han tycker Custom fitting är för just AMATÖREN till och med mer än för PROFFSET!


Kontakta oss!

William Monier
PGA Qualified Trainee
E-post: es.kg1513539407arb@m1513539407ailli1513539407w1513539407
Telefon: 070-916 13 10