Kontakta styrelsen

es.fl1508672986ogsne1508672986kivar1508672986b@nes1508672986leryt1508672986s1508672986

• Anders Norling
  • Ordförande
  • Född: 1951
  • HCP: 18,3
  •

Anders är utbildad civilingenjör och har en bred erfarenhet från internationellt arbete i  egna och börsnoterade bolag. Anders byggde upp företagsgruppen BRODDWAY, som såldes i slutet av 1990-talet.
    Anders har i drygt 30 år varit verksam internationellt och framförallt arbetat mycket i USA, Mellanöstern, Japan och Kina genom dotterbolag på respektive marknad.
    Anders har de senaste 15 åren framförallt arbetat med företag med lönsamhetsproblem med målsättningen att skapa arbetsglädje och vända förlust till lönsamhet.
    Anders har arbetat som VD i England och suttit VD i 2 börsnoterade bolag med en omfattande internationell verksamhet.
    Anders innehar styrelseuppdrag i egna och andra bolag samt är ordförande i 2 bostadsrättföreningar.
    Anders intressen förutom golf och arbete är skidåkning i Åre, vandringar i alperna samt sommaraktiviteter i Arkösund (segling, svamp- och bärplockning) tillsammans med familjen.

• Eva Werkelin
  • Vice ordförande, Personalansvarig inom styrelsen samt medverkar i gruppen för upprättande av verksamhetsplan.
  • Född: 1949
  • HCP: 26,2
  •

Utbildad ämneslärare (svenska, historia, samhällskunskap) samt rektor.
    Arbetat inom utbildningssektorn sedan 1971 som lärare, utvecklingsledare, rektor, gymnasiesamordnare. Fick 2001 erbjudandet från Kunskapsskolan att starta företagets första gymnasium, Kunskapsgymnasiet i Norrköping. Skolan har under åren utvecklats till Norrköpings bästa och mest attraktiva gymnasium. Vårt gymnasium har en idrottsprofil och samarbetar med Bråvikens golfklubb kring utbildning/praktik för golfande gymnasister. Själv har jag spelat golf av och till i 25 år tillsammans med make, barn och goda vänner.
    Eva var med och startade Dagsbergs IF:s flickfotboll i början av 80-talet och utbildade hon sig till både ledare/tränare och domare.

• Jan Åberg
  • Född: 1937
  • HCP: 19,2
  •

Har spelat golf i 17 år tillsammans med sin Ulla och deras barn och barnbarn.
    Är sedan början av 70 talet åkeriägare.
    Hedersmedlem i klubben sedan 2010.
    Jobbat ideellt i många olika sammanhang och är en riktig idrottsälskare.

• Kenth Flygare
  • Född: 1964
  • HCP: 8,6

Spelat golf i 10 år
    Arbetar som säljare inom byggsektorn. Jobbar i styrelsen med ungdoms och elitfrågor samt som sakkunnig i allt som rör hantverksarbeten inom klubben och i banverksamheten. Den som spelar avgjort mest golf i vår styrelse och också den som har lägst hcp, med andra ord också expert på motionsgolf.

• Tomas Sundqvist
  • Född: 1957
  • HCP: 15,3
  •

Medlem i Bråvikens GK sedan 1993 spelat golf sedan 1990, de första tre åren i Finspångs GK. Var med och startade upp knattegolfen på Bråvikens GK, den verksamhet som idag heter Golf Kul.

Marknadsekonom och sedan 12 år försäljningsansvarig på Golvkedjan AB. Arbetat i golvbranschen hela mitt yrkesliv som golvläggare, arbetsledare, egen företagare, leverantörs representant etc.

Tidigare erfarenhet av styrelsearbete utöver egna bolag, åtta år som ordförande i Kolmårdens vägförening och tre år som ledamot av Fjätervålens samfällighetsförening, samt sedan tio år ledamot i Golvbranschens tekniska kommitté.

Sedan 2013 boende på Djurön.

Direktkontakt moc.a1508672986ilet@1508672986samot1508672986.tsiv1508672986qdnus1508672986

• Anna Johansson Ekqvist
  • Född: 1965
  • HCP: 17,1

Spelat golf i 12 år
    Arbetar som Center Coordinator på Mirum Galleria
    Arbetar som spindeln i nätet på gallerian med bland annat interkommunikation, marknadsfrågor, digitala medier och övriga administrativa frågor som rör en fastighetsförvaltning.
    Spelar sedan några år tillbaka i Bråvikens Serie 1 lag, efter ett uppehåll i golfspelandet på 10 år.
    Har bott och arbetat i Stockholm i 12 år som bland annat utbildningskonsulent/utbildningschef på SISU Idrottsutbildarna.
    Efter 10 år i S:t Anna, som bland annat egen företagare, är nu familjen bosatt i Smedby.

• Lars Ekfelt
  • Född: 1959
  • HCP: 18,2
  •

Lars har spelat golf sedan 1985.
    Tidigare Volvohandlare i Småland och återvändare till Norrköping. Arbetat med marknadsfrågor i Västervik GK, aktiv i Smedby AIS ledning. Intresserad av ekonomi- och byggverksamhet. 1 extra slag per hål tycker Lasse är lagom.

• Petra Henriksson
  • Född: 1965
  • HCP: 11,9
  •

Petra har spelat golf sedan 2007 och är lagledare för damernas serielag. Håller gärna i regelkurser tillsammans med sitt arbete i damkommittén. Intresserad av tävlingsfrågor.

• Mattias Stridh
  • Suppleant
  • Född: 1979
  • HCP: 15,6
  •

Har spelat golf i ungefär 7 år.

Utbildad lärare men arbetar nu som projekt- och utvecklingsledare på Kunskapsskolan.

Har spelat ishockey i ungdomsåren under 14 år och är just nu verksam i en fotbollsklubb som tränare.

Arbetar i idrott- och tävlingskommitté på klubben sedan 4 år tillbaka.

• Bertil Skärblom
  • Suppleant
  • Född: 1956
  • HCP: 11,5
  •

Bertil har spelat golf i 38 år, medlem  i ca 20 år.
    Marknadsansvarig på Norrköpings Flygplats och har innan dess mångårig erfarenhet av resebranschen, som resebyråchef och områdeschef  på Nyman & Schultz och American Express.  Älskar golfens alla möjligheter , är intresserad av marknadsfrågor.

Protokollspärm i Golfhuset

Protokollen från alla styrelsemöten finns tillgänglig för våra medlemmar
att läsa i en pärm i Golfhuset där vårt kansli och vår reception återfinns.