Avst.

Bli medlem du också!

Vi förstår att du vill spela golf och att du gärna gör det hos oss. Därför vill vi underlätta för dig att bli medlem hos oss. Vi har ett antal medlemsformer där vi hoppas att du hittar en som passar dig och din livssituation.

Erbjudande inför säsongen 2018

Om du väljer att bli medlem hos oss säsongen 2018 och väljer att betala från den 1 september 2017 får du en underbar golfhöst hos oss på Bråviken Den Vänliga Golfklubben.

Har du inte varit medlem hos oss de senaste fem åren då kan välja vårt prova på medlemskap för 1995:-, du får spela obegränsat i höst och hela 2018 för att sedan välja vilket medlemskap som passar dig bäst.

Har du haft något av våra greenfeemedlemskap eller ett korthålsmedlemskap här hos oss på Bråviken då kan du också välja ett ”Prova på medlemskap” under ditt första ”riktiga” år här på Bråviken.

Alla våra medlemskapsformer kan du se nedan och har du frågor kan du skriva till oss på es.kg1513539190arb@o1513539190fni1513539190 eller försöka att nå oss på 011-34 00 91 där vi försöker att svara så gott vi kan.

Du är också välkommen att besöka oss när det passar dig.

Våra olika typer av medlemskap

Förmånsmedlem 5 500 kr
Som medlemskap ordinarie är du fullvärdig medlem och har under veckans alla dagar tillgång till hela 27-hålsbanan, vår utmärkta 9-håls korthålsbana och alla fina träningsområden så som putting-greener, driving range och övningsfält med konstgräsgreener. Detta medlemskap ger dig också rätten att nyttja alla spelsamarbeten med våra kompisklubbar. Medlemsformen kräver spelrätt.

Prova på medlemskap 1 995 kr

Prova på år två 3 500 kr
Som ”Prova på medlem” har du tillgång till hela 27-hålsbanan, vår utmärkta 9-håls korthålsbana och alla fina träningsområden så som putting-greener, driving range och övningsfält med konstgräsgreener. Detta medlemskap kräver som namnet antyder att du haft ett tidigare ”Prova på medlemskap” hos oss. För att kunna inneha detta medlemskap måste du ha en spelrätt, den köper du själv t ex på Blocket eller då det inte finns någon till salu där hos oss på Bråviken.

Juniormedlem 18-21 år 1 500 kr
Som juniormedlem 18 – 21 år är du fullvärdig medlem och har under veckans alla dagar tillgång till hela 27-hålsbanan, vår utmärkta 9-håls korthålsbana och alla fina träningsområden så som puttinggreener, driving range och övningsfält med konstgräs-greener.

Juniormedlem   13-17 år 1 000 kr
Som juniormedlem 13 – 17 år är du fullvärdig medlem och har under veckans alla dagar tillgång till hela 27-hålsbanan, vår utmärkta 9-håls korthålsbana och alla fina träningsområden så som puttinggreener, driving range och övningsfält med konstgräs-greener.

9-hålsmedlem 3 750 kr
Som 9-hålsmedlem är du medlem och har under veckans alla dagar tillgång till dagens 9-hålsslinga, vår utmärkta 9-håls korthålsbana och alla fina träningsområden så som puttinggreener, driving range och övningsfält med konstgräsgreener. Du betalar rabatterad greenfee vid spel på dagens gällande 18-hålsslinga.

Greenfemedlem 345 kr
Som greenfeemedlem är du medlem hos oss och betalar greenfeeavgift för allt spel, du kan också spela greenfeespel på andra banaor och erhåller som alla andra medlemmar ett unikt golf-ID och du får även Svensk Golf hemskickad.
Mer om våra olika greenfeemedlemskap kan du läsa under fliken, klubben/medlemskap/golf345 där du också enkelt via hemsidan både kan ansluta dig till klubben och sedan följa betalningsanvisningarna för att få ditt medlemskap registrerat.

Korthålsmedlem, Norrköping 495 kr
De som är boende i Norrköpingsområdet eller har tydlig anknytning till Norrköpingsområdet kan inneha denna typ av medlemskap.
Som korthålsmedlem är du medlem och har tillgång till vår utmärkta 9-hålskorthålsbana och alla fina träningsområden så som puttinggreener, driving range och övningsfält med konstgräsgreener. Du betalar rabatterad greenfee när du spelar på vår 27-hålsbana.

Korthålsmedlem, övriga 695 kr
Detta medlemskap är för de som bor utanför Norrköping, men vill ha tillgång till vår korthålsbana. Detta medlemskap ger dig samma möjligheter som ”korthål Norrköping”.

Knattemedlem 0-12 år 450 kr
Som knattemedlem 0 – 12 år är du medlem och har tillgång till vår utmärkta 9-håls korthålsbana och alla fina träningsområden så som puttinggreener, driving range och övningsfält med konstgräsgreener. Om du har påbörjad nybörjarutbildning hos oss på Bråviken får du även spela på vår 27-hålsbana.(gäller till det kalenderår barnet fyller 13 år).

Studerandemedlem 2 000 kr
Som studerandemedlem är du fullvärdig medlem och har under veckans alla dagar tillgång till hela 27-hålsbanan, vår utmärkta 9-håls korthålsbana och alla fina träningsområden så som puttinggreener, driving range och övningsfält med konstgräsgreener.
Du skall vara heltidsstuderande och ha CSN-kort, prövning av varje fall sker individuellt.

Vardagsmedlem 4 300 kr
Som vardagsmedlem har du under vardagar tillgång till hela 27-hålsbanan, vår utmärkta 9-håls korthålsbana och alla fina träningsområden så som puttinggreener, driving range, och övningsfält med konstgräsgreener.

Vill du spela en helgdag betalar du rabatterad greenfee.

Läs mer under och se alla priser på sidan Medlemsformer.

Välkommen till Bråvikens Golfklubb!