Invid den största av Östersjöns havsvikar, Bråviken och på motsatta sidan en av landets största turistattraktioner, Kolmårdens Djurpark, ligger Bråvikens Golfklubb.

Banan har en mycket växlande karaktär där den skiftar mellan herrgårdens parkinfluenser, stark seaside-karaktär och en spännande hedbana utmed vägen mot Djurökvarn.

Banan håller hög standard och har åtskilliga gånger stått som värd för VW Söderbergs Ladies Masters, en av deltävlingarna på Nordea Tour. Banan ligger 10 minuters bilfärd från Norrköpings centrum och 5 minuter från stadens flygplats.

Det finns fem övernattningsrum på anläggningen, som också består av tre nio-hålsslingor, vilka varieras till en artonhålsbana och en nio hålare.

En av de kanske bästa korthålsbanorna man kan spela här i landet finns också på anläggningen. Vi har även en liten knattebana med plastgreener, där alla knattegolfare spelar gratis. På klubben finns även en modern lektionsstudio med de senaste tekniska analysapparaterna, som hjälper våra PGA-pros vid lektioner och klubbutprovning.

Banan är ritad utav Björn Magnusson och började byggas 1990. Helt färdig stod den år 1992.

Varmt välkommen till Bråvikens Golfklubb!