Avst.
  1. Hur många hål finns på Bråvikens Golfklubb?

Svar: Det finns tre likvärdiga niohålsslingor och en jättefin korthålsbana samt en 5 hålsknattebana med greener av konstgjort gräs.

1. Finns det restaurang på Bråvikens Golfklubb?

Svar: Ja, sedan två år driver Enoteket i Norrköping vår restaurang med Oskar Eriksson, Allezandra Apell och Jerney Kovac bakom kastrullerna

1. Kan man få hjälp med utprovning av golfutrustning på Bråvikens Golfklubb?

Svar: Ja, vår golfshop drivs av WM Golf och familjen Monier. Förutom en välsorterad shop finns även möjligheter att få all utrusning skräddarsydd i WM Golf academy där vi också hjälper dig med allehanda träningsupplägg.

1. Finns det något gym på Bråvikens Golfklubb?

Svar: Nej, men vi samarbetar med IFK Performence Center vid Östgötaprotern Arena på Södra Promenaden och hör av dig till vårt kansli om du vill veta vilka fördelar vi Bråviksmedlemmar har hos vårt samarbetsgym.

1. Samarbetar Bråviken med några andra klubbar gällande gästspel?

Svar: Ja, för närvarande har vi greenfeesamarbeten med 25 andra kompisklubbar alla finns redovisade på vår hemsida (www.bragk.se ) under fliken Gäster/greenfeesamarbeten

1. Finns det särskilt spel för pensionärer och i så fall vilken dag.

Svar: På onsdagar spelar oldboys och andra grupper vilket gör onsdagar till något av en medlemsgruppdag på vår klubb.

1. Finns det golf för ungdomar på Bråviken och från vilken ålder är man välkommen?

Svar: Vi har en stor och bred ungdoms- och elitsatsning. Där bredd och friskvård är det viktigaste. Det finns inga åldersgränser och de yngsta tränar under vår headpro Åsas ledning tillsammans med våra elitspelare i Golfkul på onsdagar. Våra elitspelare kommer från vår egen verksamhet och vi värvar inte spelare från andra klubbar.

1. Vad kostar det att bli medlem och finns det möjlighet att gå nybörjarkurs på klubben och hur mycket kostar det?

Svar: Att bli ”Prova på medlem” och gå en nybörjarkurs kostar 2995:- (170331) och ett s k greenfeemedklemskap finns från 345:-, men det finns många alternativ så hör gärna av er till vår personal i Golfhuset där vårt kansli finns, de berättar gärna om alla alternativ som finns. Det finns givetvis också information på vår hemsida www.bragk.se

1. Kan vem som helst vara med i klubbens tävlingar?

Svar: I tävlingsprogrammet, som finns på vår hemsida, kan du läsa om alla tävlingar och om det finns särskilda krav på de som vill tävla.

1. Kan man spela innan bokningsbara tider alla dagar?

Svar: Bokningsbara tider finns mellan 8,00 och 18,00 alla dagar. Utanför dessa tider kan alla spela om det inte anslås annat på klubben eller klubbens hemsida. Priser för gästspel finns på klubbens hemsida (www.bragk.se) under fliken Gäster/greenfee